"Apei i-a fost data puterea de a deveni
seva vietii pe pamant."

Leonardo da Vinci
Home / Disclaimer

Disclaimer

Acesta este blogul oficial al AQUA Carpatica si incurajam discutiile libere, opiniile si feedback-ul productiv despre produsele noastre. Suntem de acord cu postarea de linkuri si fotografii in masura in care se respecta tema propusa de postarile noastre si regulile de conduita care vor fi detaliate in cele ce urmeaza.

Blogul AQUA Carpatica a fost creat in primul rand pentru a oferi informatii suplimentare despre produsele noastre sau actiunile in care suntem implicati. In acest fel, speram sa putem fi abordati usor si sa interactionam in mod direct. Toate materialele foto, video sau comentariile postate de alte persoane sunt asumate de acestea si nu raspundem de parerile exprimate si nici pentru continutul postat de acestia.

Toate materialele postate pe acest blog apartin AQUA Carpatica, au fost cedate drepturile de folosire a lor catre autorii lor sau este citata sursa. Orice material care este preluat de pe acest blog fara acordul oferit in scris in prealabil, va fi raportat si se pedepseste conform legii.

Ne rezervam dreptul de a modera, edita si/sau elimina orice comentariu sau material postat pe pagina noastra in cazul in care acesta: nu respecta urmatoarele:

– foloseste un limbaj vulgar, ofensator, amenintator, interpretativ, inselator la adresa AQUA Carpatica sau a altor utilizatori
– incalca drepturile celorlalti, drepturi de autor sau alte legislatii in vigoare
– incarca link-uri sau alte materiale care pot contine virusi sau fisiere corupte
– contine recomandari in scopul vanzarii de produse, publicitate sau promovarea unor concursuri

Va stam la dispozitie la adresa de mail contact @ aquacarpatica.com sau in formularul de mai jos pentru orice intrebari punctuale despre produsele noastre, propuneri si sesizari.