Construită de Jean Valvis, creatorul mărcilor Dorna și LaDorna, SC Carpathian Springs a fost fondată în anul 2000, pe baza experienței echipei ce a stat în spatele succesului apei minerale Dorna.
Geneza apei minerale naturale AQUA Carpatica începe acum milioane de ani și este rezultatul funcționării în timp geologic a unor iscusite laboratoare subterane din adâncurile munților vulcanici.
Țara Dornelor este un ținut arhaic, sălbatic și magic, iar acolo este locul de unde izvorăște AQUA Carpatica. Tărâmul legendar al apelor minerale românești, dar și al rezervațiilor naturale, cu o structură geologică deosebită și o barieră de protecție naturală împotriva poluării, oferă apei izvorâte din aceste meleaguri proprietăți extraodinare.
În ultimii ani, AQUA Carpatica și-a crescut exponențial popularitatea și cota de piață, devenind în prezent unul dintre numele importante de pe piața apelor minerale atât la nivel național, cât și la nivel internațional. Campaniile de promovare au vizat atât media tradițională, dar și mediul online de la care au un sprijin vizibil în special pe rețelele sociale. De aceea, am simțit nevoia să ne deschidem și mai mult către mediul online prin crearea acestui blog.
Gustul purității
După mai bine de 8 ani de studii și analize, AQUA Carpatica minerală naturală, natural carbogazoasă a dovedit că este o apă stabilă, bogată în minerale, dar ideală pentru o dietă scăzuta în sodiu si, poate cel mai important, fără nitrați detectabili. Nitrații și nitriții, indicatorii poluării din apă, sunt consecința unui fenomen natural ce afectează pânza freatică. Cu alte cuvinte, este o apă minerală naturală, natural carbogazoasă (CO2 natural), hidrogencarbonatată, magneziană și calcică, puternic mineralizată și lipsită de indicatori fizico-chimici și microbiologici de impurificare.
AQUA Carpatica minerală naturală plată are un conținut scăzut de minerale, intrând în categoria apelor oligominerale. Toate componentele sale sunt în echilibru perfect, saracă în sodiu și este o apă recomandată de Societatea Română de Pediatrie pentru prepararea hranei bebelușilor, având cel mai mic nivel de nitrați dintre toate apele plate din România.