"Apei i-a fost data puterea de a deveni
seva vietii pe pamant."

Leonardo da Vinci
Home / Produsele noastre

Produsele noastre

Apa minerală naturală, natural carbogazoasă AQUA Carpatica:

Munții Carpați reprezintă un fenomen special hidrogeologic pentru apele minerale.  Zăcământul de apă minerală naturală carbogazoasă este rezultatul unui proces hidrogeologic complex. Acest proces implică o filtrare naturală de lungă durată, de peste 40 de ani, care are loc în profunzimea Carpaților Orientali (pe bordura estică a Munților Călimani). În rocile andezitice de natură vulcanică, datând de peste 10 milioane de ani, la mare adâncime, se produce amestecul apei meteorice cu dioxidul de carbon.

AQUA Carpatica este o apă minerală naturală, natural carbogazoasă captată direct de la sursă cu un conținut de dioxid de carbon natural (nu îmbogățit) și este una dintre cele mai bune ape minerale carbogazoase pe care le puteți găsi în întreaga lume, deoarece este, de asemenea, o apă perfect pură, fără nitrați detectabili. Nitrații și nitriții, indicatorii poluării din apă, sunt consecința unui fenomen natural ce afectează pânza freatică. Analizele de laborator au relevat faptul că AQUA Carpatica este o apă minerală naturală, natural carbogazoasă (CO2 100% natural), hidrogencarbonatată, magneziană și calcică, lipsită de indicatori fizico-chimici și microbiologici de impurificare.

Datorită nivelului foarte bun de mineralizare a macro- și microelementelor apei minerale naturale carbogazoase AQUA Carpatica, consumul acestei ape poate compensa deficitul mineral din organism prin aportul de magneziu, calciu și potasiu.

AQUA Carpatica minerală naturală, natural carbogazoasă își are sursa în ariile protejate din Ținutul Dornelor și este îmbuteliată responsabil la suprafață.

Apa minerală naturală AQUA Carpatica Forte:

AQUA Carpatica minerală naturală, natural carbogazoasă este disponibilă și în varianta mai puternic acidulată AQUA Carpatica Forte. Aceasta provine dintr-un izvor cu calități extraordinare, cu un conținut de nitrați sub limita de detecție și este îmbogățită cu dioxid de carbon (CO2 100% natural) pentru un gust mai puternic.

Caracterul carbogazos distinct este oferit de concentrațiile exclusiv naturale de dioxid de carbon aflate în raporturi perfect echilibrate cu sărurile dizolvate. Conținutul de dioxid de carbon natural elimină probabilitatea gustului străin, neplăcut, aspru, astringent. Nivelul optim de mineralizare conferă apei o bună retenție a dioxidului de carbon după deschiderea sticlei, ceea ce o recomandă pentru prepararea băuturilor răcoritoare și alcoolice. În prepararea băuturilor alcoolice, gustul apei este mult mai important decât s-ar putea crede. Specialiștii în degustarea vinului spun că secretul unui șpriț bun se află în echilibrul perfect dintre vin, apă minerală și bulele acesteia.

AQUA Carpatica minerală naturală plată: 

AQUA Carpatica minerală naturală plată este o apă oligominerală (cu un conținut redus de minerale) recomandată alimentației zilnice a copiilor. În plus, datorită conținutului scăzut de sodiu,  este o apă ideală pentru un regim alimentar dietetic și recomandată în cadrul activităților sportive ce necesită depunerea unui efort susținut, deoarece contribuie într-o mare măsura la menținerea echilibrului și a sănătății fizice și psihice a sportivilor.

AQUA Carpatica Kids: Micile mari victorii ale copilăriei

Sticluța AQUA Carpatica Kids a fost special creată pentru a veni în ajutorul părinților care vor să le ofere copiilor lor o alternativă sănătoasă de hidratare printr-o sticluță de 250 ml, într-un ambalaj atrăgător cu personaje colorate și cu un dop special, curge doar atunci când bei, astfel, cei mici se pot hidrata în siguranță, vărsarea apei fiind evitată. Dopul are o supapă de silicon ce determină curgerea controlată a lichidului și nu permite pătrunderea de niciun fel a corpurilor străine în recipient, păstrând nealterată calitatea apei.

AQUA Carpatica Sports Cap:

AQUA Carpatica minerală naturală plată de 750 ml cu capac sport a fost special creată pentru a răspunde nevoilor consumatorilor activi, mereu în mișcare.

Din ce în ce mai mulți consumatori au simțit nevoia unui ambalaj pentru apa plată la volum optim, în special cei care sunt mereu ”on the go”, dar pentru care calitatea apei pe care o beau nu este un compromis. Cu un capac sport, ergonomică și ușoară, AQUA Carpatica 750 ml este perfectă pentru activități sportive, pachetul de la școală pentru copii mai mari sau călătorii. AQUA Carpatica minerală naturală plată provine din izvoarele protejate din Munții Carpați și este extrasă responsabil pentru a păstra natural conținutul său ideal de minerale, pH-ul echilibrat și gustul pur.

AQUA Carpatica – 5 litri:

AQUA Carpatica minerală naturală plată în varianta de 5 litri, din izvoarele Ichim, Haja sau Călimănel, izvoare foarte asemănătoare din punct de vedere fizico-chimic.