"Apei i-a fost data puterea de a deveni
seva vietii pe pamant."

Leonardo da Vinci
Home / Produsele noastre

Produsele noastre

Exista puritatea absoluta!

AQUA Carpatica este singura apa minerala natural carbogazoasa perfect pura, cu 0 mg/l nitrati si nitriti. Nitratii si nitritii, indicatorii poluarii in apa, sunt consecinta unui fenoment natural ce afecteaza panza freatica. Analizele de laborator au relevat faptul ca AQUA Carpatica este o apa minerala naturala, natural carbogazoasa (CO2 100% natural), hidrogencarbonatata, magneziana si calcica, lipsita de indicatori fizico-chimic si microbiologici de impurificare.

Datorita nivelului foarte bun de mineralizare a macro- si microelementelor apei minerale carbogazoase AQUA Carpatica, consumul acestei ape poate compensa deficitul mineral din organism prin aportul de magneziu, calciu si potasiu.

Exista doua variante ale apei minerale carbogazoase:

Apa minerala carbogazoasa AQUA Carpatica – 0.5l si 1.5l

Apa minerala AQUA Carpatica Forte – imbogatita cu dioxid de carbon natural – 0.5l si 1.5l

AQUA Carpatica plata in trei volume de imbuteliere – 2l, 1.5l si 0.5l

AQUA Carpatica plata este o apa oligominerala (cu continut redus de minerale) recomandata alimentatiei zilnice a copiilor. In plus, datorita continutului scazut de sodiu, AQUA Carpatica este o apa ideala pentru un regim alimentar dietetic si recomandata in cadrul activitatilor sportive ce necesita depunerea unui efort sustinut, deoarece contribuie intr-o mare masura la mentinerea echilibrului si a sanatatii fizice si psihice a sportivilor.

AQUA Carpatica – 5 litri

AQUA Carpatica in varianta de 5 litri, din izvorul Ichim, Haja sau din izvorul Bajenaru, izvoare foarte asemanatoare din punct de vedere fizico-chimic.